English English Français Deutsch

Medewerkers


Onze medewerkers

DPO bestaat uit een team van ongeveer 25 medewerkers binnen de afdelingen "Accountants en Belastingconsulenten", "Bedrijfsrevisoren" en "Loonadministratie".

Binnen onze organisatie staat een persoonlijke en kwaliteitsvolle relatie met onze klanten centraal, waarvoor doorgedreven interne en externe opleidingen worden aangeboden.

Vacatures en spontane sollicitaties

Wij zijn voortdurend op zoek naar talent met ambitie. Als je deel wil uitmaken van ons team, bezorg dan jouw CV en motivatiebrief aan katleen(dot)tavernier(at)dpo(dot)be. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een gevarieerd cliënteel. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien. Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.

Stage

Hogeschool- en/of universiteitsstudenten uit een bedrijfseconomische richting krijgen bij ons reeds jaren de kans om hun stage te volbrengen.

Interesse? Bezorg dan jouw CV en motivatiebrief aan katleen(dot)tavernier(at)dpo(dot)be. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk.